De nieuwe Volkswagen T-Roc: prijs en specificaties

29/11/2021
De nieuwe Volkswagen T-Roc: prijs en specificaties

De Volkswagen T-Roc en T-Roc cabriolet zijn vernieuwd.

De compacte SUV van Volkswagen ging alweer 4 jaar mee, dus het werd tijd voor een update. Wel geüpdatet, maar helaas niet voor Nederland, is de T-Roc R met 300 pk. De Nederlands importeur ziet namelijk weinig redenen om deze uitvoering nog langer bij de dealers te hebben staan. De T-Roc cabriolet blijf wel verkrijgbaar in Nederland.

Volkswagen T-Roc cabriolet
  • T-Roc cabriolet blijft
  • T-Roc R verdwijnt
  • Maart 2022 in de showrooms

2022 T-Roc design

Volkswagen T-Roc voorkant

Hoewel de nieuwe Volkswagen T-Roc in wezen hetzelfde is als het uitgaande model, krijgt hij wel een iets frissere uitstraling. De nieuwe T-Roc heeft voortaan standaard LED koplampen, upgraden naar Matrix LED koplampen met dynamische grootlichtassistentie is ook mogelijk. De grille en bumper zijn verder ook nieuw. Aan de achterzijde vinden we nieuwe achterlichten, evenals een vernieuwde achterbumper.

Volkswagen T-Roc achterkant

2022 T-Roc interieur

Alle uitvoeringen van de nieuwe Volkswagen T-Roc zijn standaard uitgerust met een digitaal bestuurdersdisplay en een 6,5 inch infotainmentsysteem. Dat laatste kan je optioneel upgraden naar 9,2 inch. De bediening van de klimaatregeling gaat voortaan via een touchscreen in plaats van fysieke knoppen.

Volkswagen T-Roc interieur

2022 T-Roc prijzen

Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt, maar verwacht een kleine stijging ten opzichte van het uitgaande model.

Misschien ook interessant?
*Disclaimer: De tarieven, prijzen en andere informatie die op AutoSpot.nl worden vermeld zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan AutoSpot.nl toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.
Volkswagen Golf en Ford Mustang Mach-E
Gebruikers van AutoSpot.nl besparen gemiddeld €1.867 op een nieuwe auto.
Op zoek naar een nieuwe auto?
1
Zoek en vind jouw ideale nieuwe auto.
2
Stel jouw ideale auto naar wens samen.
3
Ontvang en vergelijk offertes van lokale én nationale merkdealers.
Nieuwe auto samenstellen