>

De nieuwe Dacia Jogger: prijs en specificaties

15/12/2021
De nieuwe Dacia Jogger: prijs en specificaties

Dacia heeft de prijzen van hun nieuwe zevenzitter bekendgemaakt.

De nieuwe Dacia Jogger is te krijgen vanaf € 19.150. Wil je de Jogger als zevenzitter gaan rijden? Dan moet je € 1.000 extra bijleggen. Voorlopig is de nieuwe Dacia alleen te krijgen met een handgeschakelde zesbak.

  • Vanaf € 19.150
  • Zevenzitter vanaf € 20.150
  • Maart 2022 bij de dealers

Dacia Jogger uitrusting

De standaard uitvoering van de Dacia Jogger, de Essential, heeft geen airconditioning, cruisecontrol, elektrisch bedienbare ramen of een infotainmentscherm. Behoefte aan wat meer "luxe"? Voor € 1.900 extra mag je de Dacia Jogger Comfort meenemen uit de showroom. Deze uitvoering beschikt wel over eerdergenoemde uitrusting.

Dacia Jogger bestellen

De nieuwe Dacia Jogger is per direct te bestellen en staat eind maart 2022 bij de dealers. Kleine tip: De Dacia Jogger is vanaf nu ook samen te stellen via AutoSpot.nl, je ontvangt dan de beste offertes van lokale én nationale Dacia merkdealers.

Misschien ook interessant?
*Disclaimer: De tarieven, prijzen en andere informatie die op AutoSpot.nl worden vermeld zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan AutoSpot.nl toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.
Volkswagen Golf en Ford Mustang Mach-E
Gebruikers van AutoSpot.nl besparen gemiddeld €1.867 op een nieuwe auto.
Op zoek naar een nieuwe auto?
1
Zoek en vind jouw ideale nieuwe auto.
2
Stel jouw ideale auto naar wens samen.
3
Ontvang en vergelijk offertes van lokale én nationale merkdealers.
Nieuwe auto samenstellen