>

BMW 8-serie en M8 facelift: prijs & specificaties

26/1/2022
BMW 8-serie en M8 facelift: prijs & specificaties

BMW heeft de 8-serie en M8 bijgewerkt. Zowel het exterieur als het interieur zijn vernieuwd.

  • 8-serie coupé, cabrio en gran coupé vernieuwd
  • Nieuw 12,3-inch scherm
  • M8 ook geüpdatet
  • Geen motorische wijzigingen

De vernieuwde 8-serie en M8 staan in de lente van dit jaar bij de dealers. Prijzen zijn nog niet bekendgemaakt door BMW, maar verwacht een kleine stijging ten opzichte van het uitgaande model.

BMW 8-serie exterieur

De facelift van de 8-serie is behoorlijk subtiel, met als voornaamste wijziging de grille en de indeling van de luchtinlaten. De nieuwe grille van de 8-serie is voortaan standaard voorzien van 'Iconic Glow'. Dit betekend dat de spijlen oplichten wanneer de auto wordt ontgrendeld. Verder is het M-pakket voortaan standaard op alle 8-serie uitvoeringen.

Nieuw 12,3-inch scherm

BMW 8-serie en M8 interieur

Binnenin de 8-serie veranderde BMW één prominent element. Het iDrive-touchscreen is voortaan namelijk hoger gepositioneerd op het dashboard en meet 12,3-inch. Aangezien het M-pakket voortaan standaard is inbegrepen, komt de 8-serie vanaf nu ook altijd met RVS-pedalen, M-instaplijsten en -vloermatten.

Interesse in een nieuwe BMW? AutoSpot helpt je bij het vinden van de beste deals en offertes. Snel, gemakkelijk en natuurlijk helemaal gratis.

Misschien ook interessant?
*Disclaimer: De tarieven, prijzen en andere informatie die op AutoSpot.nl worden vermeld zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan AutoSpot.nl toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.
Volkswagen Golf en Ford Mustang Mach-E
Gebruikers van AutoSpot.nl besparen gemiddeld €1.867 op een nieuwe auto.
Op zoek naar een nieuwe auto?
1
Zoek en vind jouw ideale nieuwe auto.
2
Stel jouw ideale auto naar wens samen.
3
Ontvang en vergelijk offertes van lokale én nationale merkdealers.
Nieuwe auto samenstellen