>

Nieuwe instapversie voor de Cupra Born: prijs en specificaties

8/12/2021
Nieuwe instapversie voor de Cupra Born: prijs en specificaties

Vanaf 2022 is de nieuwe Cupra Born Essential te bestellen.

Vanaf 1 januari 2022 bestaat de prijslijst van de Cupra Born uit de uitvoeringen Business, Adrenaline, Performance, Copper Edition en de nieuwe Essential. Prijzen van de Cupra Born Essential starten bij €36.990, dat is precies €1.000 minder dan de huidige instapversie.

  • Beschikbaar vanaf 1 januari 2022
  • Adviesprijs vanaf €36.990

Cupra Born aandrijflijn

De aandrijflijn van de Cupra Born is vooralsnog (ongeacht de uitvoering) een 204 pk sterke elektromotor op de achteras gekoppeld aan een 58 kWh accu.

Interesse gekregen in de Cupra Born? AutoSpot helpt je bij het vinden van de beste deals en offertes voor jouw nieuwe Cupra Born. Snel, gemakkelijk en natuurlijk helemaal gratis.

Misschien ook interessant?
*Disclaimer: De tarieven, prijzen en andere informatie die op AutoSpot.nl worden vermeld zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan AutoSpot.nl toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.
Volkswagen Golf en Ford Mustang Mach-E
Gebruikers van AutoSpot.nl besparen gemiddeld €1.867 op een nieuwe auto.
Op zoek naar een nieuwe auto?
1
Zoek en vind jouw ideale nieuwe auto.
2
Stel jouw ideale auto naar wens samen.
3
Ontvang en vergelijk offertes van lokale én nationale merkdealers.
Nieuwe auto samenstellen