>

Adviesprijs nieuwe Ford Fiesta vanaf €20.390

9/12/2021
Adviesprijs nieuwe Ford Fiesta vanaf €20.390

De gefacelifte Ford Fiesta staat vanaf vandaag op de Nederlandse prijslijst en op AutoSpot.nl!

De nieuwe Fiesta onderscheidt zich vooral op uiterlijk vlak met het uitgaande model. Een nieuwe neus, standaard LED koplampen en een grotere grille zijn de voornaamste wijzigingen.

  • Adviesprijs vanaf €20.390
  • Standaard LED koplampen

Prijs en motorisering

De vanafprijs van de nieuwe Ford bedraagt €20.390. Voor dat bedrag krijg je een 75 pk sterke 1.1 benzinemotor en een handgeschakelde vijfbak. Meer vermogen nodig? De nieuwe Fiesta is ook te krijgen met een 100 pk sterke Ecoboost-benzinemotor en een 125 pk sterke mild-hybride Ecoboost-benzinemotor.

Interesse gekregen in de nieuwe Ford Fiesta? AutoSpot helpt je bij het vinden van de beste deals en offertes voor jouw nieuwe Fiesta. Snel, gemakkelijk en natuurlijk helemaal gratis.

Misschien ook interessant?
*Disclaimer: De tarieven, prijzen en andere informatie die op AutoSpot.nl worden vermeld zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan AutoSpot.nl toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.
Volkswagen Golf en Ford Mustang Mach-E
Gebruikers van AutoSpot.nl besparen gemiddeld €1.867 op een nieuwe auto.
Op zoek naar een nieuwe auto?
1
Zoek en vind jouw ideale nieuwe auto.
2
Stel jouw ideale auto naar wens samen.
3
Ontvang en vergelijk offertes van lokale én nationale merkdealers.
Nieuwe auto samenstellen