>

Nissan Ariya: prijs en specificaties

10/12/2021
Nissan Ariya: prijs en specificaties

Nissan heeft de prijzen bekendgemaakt van de volledig elektrische Ariya

De vanafprijs van de nieuwe Ariya is € 47.390. Voor dat geld krijg je een 218 pk sterke elektromotor op de vooras, gekoppeld aan een 63 kWh accu. De actieradius is volgens Nissan 360 kilometer.

  • Prijzen starten bij € 47.390
  • Actieradius: 360 kilometer tot 500 kilometer

Uitvoeringen van de Ariya

Behoefte aan snelheid? Dan is de Airya e-4ORCE Performance met 394 pk en 600 Nm misschien wat voor jou. De e-4ORCE Performance heeft een 87 kWh accupakket gekoppeld aan twee elektromotoren, een op de vooras en een op de achteras. Op een volle accu kom je met deze variant 400 kilometer ver. De uitvoering met de grootste actieradius is de Ariya 87 kWh Evolve. De Evolve komt 500 kilometer ver op een volle accu.

Wanneer is de Ariya beschikbaar?

De nieuwe Nissan Ariya staat eind mei/begin juni in de showrooms.

Interesse in een nieuwe Nissan? AutoSpot helpt je bij het vinden van de beste deals en offertes. Snel, gemakkelijk en natuurlijk helemaal gratis.

Misschien ook interessant?
*Disclaimer: De tarieven, prijzen en andere informatie die op AutoSpot.nl worden vermeld zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan AutoSpot.nl toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.
Volkswagen Golf en Ford Mustang Mach-E
Gebruikers van AutoSpot.nl besparen gemiddeld €1.867 op een nieuwe auto.
Op zoek naar een nieuwe auto?
1
Zoek en vind jouw ideale nieuwe auto.
2
Stel jouw ideale auto naar wens samen.
3
Ontvang en vergelijk offertes van lokale én nationale merkdealers.
Nieuwe auto samenstellen