>

Citroën C5 Aircross facelift: prijs & specificaties

14/1/2022
Citroën C5 Aircross facelift: prijs & specificaties

De nieuwe Citroën C5 Aircross is onthuld en zal naar verwachting later dit jaar in de verkoop gaan.

  • Nieuw infotainmentsysteem
  • Leverbaar als Plug-in Hybride
  • Later dit jaar bij de dealers

Citroën C5 Aircross exterieur

Ondanks dat de algehele vorm van de huidige C5 Aircross behouden blijft, zijn er toch een paar duidelijke verschillen. Zo vinden we aan de voorkant van de nieuwe C5 Aircross een gedurfd nieuw lichtontwerp, met slanke LED-lampen die zijn verbonden door twee lichtbalken over de volledige breedte. Aan de achterzijde van de Citroën vinden we nieuwe LED achterlichten en een herziene achterbumper.

Achterzijde van de vernieuwde Citroën C5 Aircross

C5 Aircross interieur

De belangrijkste attractie in het interieur van de nieuwe Citroën C5 Aircross is het vernieuwde 10-inch infotainmentsysteem. Daarnaast zit er achter het stuur een aanpasbaar 12-inch digitaal instrumentarium.

Vernieuwde interieur van de Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross Plug-in Hybride

Net als het uitgaande model, komt ook de vernieuwde C5 Aircross er met een Plug-in Hybride aandrijflijn. Naast deze plug-in hybride aandrijflijn komen ook de benzine- en dieselmotoren weer terug, al heeft Citroën nog niet bekend gemaakt welke motoren naar Nederland komen.

Citroën C5 Aircross prijs

Citroën heeft nog geen prijzen bekendgemaakt voor de vernieuwde C5 Aircross, maar de verwachting is dat de nieuwe C5 Aircross een hogere adviesprijs gaat krijgen, dan het uitgaande model.

Interesse in een nieuwe Citroën? AutoSpot helpt je bij het vinden van de beste deals en offertes. Snel, gemakkelijk en natuurlijk helemaal gratis.

Misschien ook interessant?
*Disclaimer: De tarieven, prijzen en andere informatie die op AutoSpot.nl worden vermeld zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan AutoSpot.nl toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.
Volkswagen Golf en Ford Mustang Mach-E
Gebruikers van AutoSpot.nl besparen gemiddeld €1.867 op een nieuwe auto.
Op zoek naar een nieuwe auto?
1
Zoek en vind jouw ideale nieuwe auto.
2
Stel jouw ideale auto naar wens samen.
3
Ontvang en vergelijk offertes van lokale én nationale merkdealers.
Nieuwe auto samenstellen