De nieuwe Opel Astra Sports Tourer: prijs en specificaties

5/12/2021
De nieuwe Opel Astra Sports Tourer: prijs en specificaties

De station versie van de nieuwe Opel Astra is officieel.

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer is de station versie van de Astra hatchback. De Sports Tourer komt in 2022 naar Nederland en zal o.a. de strijd aangaan met de Volkswagen Golf Variant.

  • Plug-in hybride op komst
  • 608 liter bagageruimte
  • 548 liter bagageruimte voor de plug-in hybride
  • 2022 bij de dealers

Design van de Astra Sports Tourer

Opel Astra Sports Tourer voorkant

Het design van de nieuwe Sports Tourer is, niet geheel verrassend, bijna identiek aan dat van de hatchback. De gehele voorkant van de nieuwe Astra Sports Tourer is hetzelfde, inclusief standaard LED koplampen. Aan de achterkant vinden we enkele kleine aanpassingen, aangezien we natuurlijk te maken hebben met een stationwagen.

Opel Astra Sports Tourer achterkant

Interieur van de Astra Sports Tourer

Het interieur van de Sports Tourer is exact hetzelfde als dat van de hatchback. Oftewel standaard een digitaal instrumentarium en een 10 inch infotainmentsysteem. Fysieke bedieningselementen zijn zo goed als allemaal geïntegreerd in het infotainmentsysteem. De bagageruimte is 608 liter voor de "normale" Astra Sports Tourer, als je kiest voor de plug-in hybride, zakt dit getal naar 548 liter vanwege de ruimte die wordt ingenomen door de extra batterijen.

Opel Astra Sports Tourer interieur

Prijzen van de nieuwe Astra Sports Tourer

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer staat in 2022 bij de dealers. Opel heeft nog geen prijzen bekendgemaakt, maar verwacht dat het een paar duizend euro meer gaat worden dan de Astra hatchback.

Misschien ook interessant?
*Disclaimer: De tarieven, prijzen en andere informatie die op AutoSpot.nl worden vermeld zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan AutoSpot.nl toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.
Volkswagen Golf en Ford Mustang Mach-E
Gebruikers van AutoSpot.nl besparen gemiddeld €1.867 op een nieuwe auto.
Op zoek naar een nieuwe auto?
1
Zoek en vind jouw ideale nieuwe auto.
2
Stel jouw ideale auto naar wens samen.
3
Ontvang en vergelijk offertes van lokale én nationale merkdealers.
Nieuwe auto samenstellen