De nieuwe Kia Niro: prijs en specificaties

29/11/2021
De nieuwe Kia Niro: prijs en specificaties

De tweede generatie Kia Niro is officieel.

Kia's populaire familie SUV zal wederom leverbaar zijn met een benzinemotor en met een volledig elektrische aandrijflijn. De nieuwe Niro gaat concurreren met hybride alternatieve als de Honda HR-V en de Toyota C-HR.

  • Tweede generatie van de Kia Niro
  • Volledig nieuw design
  • Nieuw duurzaam interieur
  • Verkrijgbaar met een (plug-in) hybride aandrijflijn en een volledig elektrische aandrijflijn
  • 2023 bij de dealers

Nieuw design voor de Kia Niro

Kia Niro voorkant

De nieuwe, tweede generatie, Kia Niro heeft een volledig nieuw design gekregen. Een van de meest opvallende wijzigingen zijn de two-tone lak opties voor de nieuwe Niro. Ultradunne LED koplampen en een chrome strip die over de volledige breedte loopt, zijn de grootste wijzigen aan de voorkant. Aan de achterzijde vinden we wederom ultradunne LED verlichting en nieuwe reflectoren op de achterbumper.

Kia Niro voorkant en achterkant

Nieuw duurzaam interieur

Het interieur van de Niro is gemaakt van duurzame materialen zoals; gerecycled behang voor de hemelbekleding, stoelen van bioplastic en waterverf op de deurpanelen. De opzet van het dashboard is vergelijkbaar met die van de nieuwe Kia EV6. De nieuwe Niro zal naar alle waarschijnlijkheid standaard zijn uitgerust met een digitaal instrumentarium.

Kia Niro interieur

Kia Niro hybrid en plug-in hybrid

Kia heeft nog niet veel details losgelaten over de beschikbare motoren voor de nieuwe Niro, maar de komst van een "normale" hybride en een plug-in hybride Niro is bevestigd. Deze aandrijflijnen zijn naar alle waarschijnlijkheid gelijk aan die van de huidige Niro hybrid en Niro plug-in hybrid.

Nieuwe Kia e-Niro

De nieuwe Kia Niro zal ook beschikbaar zijn als volledig elektrische auto. De "e-Niro" naam van het uitgaande model zal komen te vervallen.

Witte Kia Niro voorkant

Nieuwe Kia Niro prijzen

De nieuwe Kia Niro staat begin 2023 bij de dealers. Prijzen zullen waarschijnlijk iets hoger zijn dan die van het uitgaande model.

Geen zin om te wachten op de nieuwe Kia Niro? Ontvang en vergelijk de beste deals voor de huidige Kia Niro en Kia e-Niro via AutoSpot.nl.

Misschien ook interessant?
*Disclaimer: De tarieven, prijzen en andere informatie die op AutoSpot.nl worden vermeld zijn enkel indicatief, gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. Hoewel de nodige zorg besteed wordt aan het vermelden van correcte en up to date tarieven, prijzen en informatie kan AutoSpot.nl toch achterhaalde tarieven, prijzen en informatie bevatten op het moment van gebruik, waar echter nooit enige rechten uit ontleend kunnen worden.
Volkswagen Golf en Ford Mustang Mach-E
Gebruikers van AutoSpot.nl besparen gemiddeld €1.867 op een nieuwe auto.
Op zoek naar een nieuwe auto?
1
Zoek en vind jouw ideale nieuwe auto.
2
Stel jouw ideale auto naar wens samen.
3
Ontvang en vergelijk offertes van lokale én nationale merkdealers.
Nieuwe auto samenstellen